Laura Mattila

 

Olen 20-vuotias esteratsastaja Oulunsalosta. Minulla on kokemusta hevosista käytännössä koko elämäni ajalta - hevosurheilu on intohimoni. Haluan oppia uutta ja pyrin kehittämään itseäni koko ajan niin ratsastajana kuin kaikilla muillakin elämäni osa-alueilla. Toisinaan tuleekin haalittua vähän liikaakin kaikenlaisia tavoitteita ja operaatioita yhtä aikaa :)

 

Minulle merkittävintä hevosten kanssa on keskinäinen luottamus ja yhteistyö. Kaikkein tärkeintä on kaikkien osapuolten hyvinvointi ja ilo. Kun hevonen, ratsastaja ja tukiverkosto voivat hyvin, myös ratsukolla on edellytykset onnistuneen yhteiselon sekä omien tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

Olen kiitollinen siitä, että olen saanut kohdata lukuisia hevosia polkuni varrella. Jokainen niistä on opettanut minulle jotain, usein minusta itsestäni. Ja ennen kaikkea - hevosistahan tässä lajissa on pohjimmiltaan kysymys.

 

Olen aina innokas oppimaan uutta ja syventämään tietojani ja taitojani. Vuonna 2017 kouluttauduin hevoshierojaksi Kauhajoella. On ollut todella innostavaa päästä tarjoamaan ammattitaitoista hoitoa niin omilleni kuin asiakkaidenkin nelijalkaisille ystäville. Vuonna 2017 syvensin tietojani opiskelemalla myös Ylä-Savon ammattiopistossa hevostenvalmentajan ammattitutkintoa.

 

Vuonna 2018 valmistuin ratsastuksenohjaajaksi Ruukin maaseutuopistosta. Aloitin myös opiskelun Oulun Yliopiston kauppakorkeakoulussa. Tällä hetkellä opetan myös viikoittain niin yksityis- kuin ryhmätuntejakin Oulunsalon Ratsastuskoululla.


-Laura

 

Opinnot

 

-Kauppatieteiden kandidaatti + maisteri, Oulun Yliopisto (opiskelu käynnissä nyt)

-Hevostalouden perustutkinto, ratsastuksenohjaaja, Ruukin Maaseutuopisto (2018)

-Hevoshierontakoulutus/Kauhajoen evankelinen opisto, kouluttajina Johanna Sianoja ja Markku Pätsi (valm. 11/2017)

-Hevostenvalmentajan ammattitutkinnon yleiset osat, Ylä-Savon ammattiopisto (suor. 2017)

-Ylioppilastutkinto (2017)

 

Castello (Ypäjä Movember Show 2018)

Kuvannut Elli Heimonen.

Catleen van de Kroon (P-SM-kultaa 2015)

Sheila (Baltic Cup 2012, Grevagården/Skövde)

Yhteystiedot

 

p. 050-3061833/Laura (tekstiviestit, puhelut ja WhatsApp-viestit)

laura@lauramattila.fi

lauramattila.fi Facebookissa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© lauramattila.fi 2017

Sivuston valokuvat © Laura Mattila